Tjejdomarekohlvantar Pa Nedslapp

Alexandra går vidare till nya utmaningar och vi söker därför hennes efterträdare. Tjänsten innebär i huvudsak domartillsättning och service till föreningar och domarkåren i samarbete med våra domarkommittéer och övriga kanslistab. Vi söker dig som är väl insatt i ishockeyns domar- och tävlingsverksamhet och som har förståelse och insikt kring idrottens föreningsliv.

Önskvärda egenskaper, utbildning och kompetenser:

Förutom erfarenhet och intresse för domar- och tävlingsverksamheten inom ishockeyn, ser vi att du är en skicklig och effektiv administratör med extremt gott ordningssinne och känsla för service och struktur. Du har lätt att formulera dig i såväl tal som skrift. Vi ser förstås att du delar förbundets värdegrund och är en sann ”team-player” som har lätt att samarbeta och är en representativ företrädare för distrikten och regionens ishockey i olika sammanhang. Du är van att arbeta i Officepaketet och det är meriterande om du har arbetat i Idrott Online och TSM.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Tillsättning av domare till ca 6000 uppdrag samt hantering av ca 1000 återbud/säsong.
  • Du är adjungerad i vår distriktsdomarkommitté och regionala Funktionärskommitté vilket, förutom support till kommittéer, innebär att du också förbereder och medverkar vid vissa möten, domarkurser och andra aktiviteter kopplat till domarverksamheten.
  • Vara delaktig i och driva i för förbundet och kansliet gemensamma projekt, aktiviteter och events utifrån förbundets övergripande verksamhetsinriktning och målsättningar samt domarkommittéernas verksamhetsplaner och mål.
  • Planering av och medverkan vid vissa föreningsbesök tillsammans med andra företrädare för Stockholms/Gotlands Ishockeyförbund/regionförbundet. Föreningsbesöken sker till stor del under kvällstid.
  • Stöd, service och dialog med domare och föreningar och deras Domaransvariga kring tex rekryteringsfrågor.

Arbetsbelastningen och uppgifterna varierar under året. Under tävlingssäsongen är belastningen med fokus på tillsättningshantering hård och del av arbetet sker på distans under kvällar och helger (främst återbudshantering). Du behöver därför ha ett flexibelt förhållningssätt och hög stresströskel då det periodvis är korta ställtider. Under andra perioder är arbetet mer inriktat på utbildnings- och utvecklingsinsatser. Du rapporterar till Biträdande Hockeykontorschef och arbetar nära kommittéerna i distrikt och regionförbund.

Tjänsten omfattar 100 % beräknat på helårsarbetstid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav. Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen och hoppas också på ansökningar från kvinnor som känner igen sig i beskrivningen.

Om oss:

Hockeykontor Stockholm-Gotland är ett av två Hockeykontor som tillhör Regionförbundet Ishockey Öst som i sin tur består av Hockeydistrikten Stockholm, Gotland, Södermanland och Uppland. Vi har till uppdrag att organisera tävlingsverksamhet och stötta föreningarna i regionen med tex utbildnings- och utvecklingsfrågor. På Hockeykontoret arbetar idag 10 engagerade medarbetare.

 Ansökan:

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Din ansökan med CV och löneanspråk skickas till Biträdande Hockeykontorschef: marcus.dahlman@stockholmhockey.se som också besvarar eventuella frågor angående tjänsten: 073-550 55 40

Välkommen med din ansökan!

Terese Hammarqvist 23-09-11