Hem / Tävling / Distriktslag

Distriktslag

Här kan du hitta information om våra tre distriktslag, Stockholm Nord, Syd och Flick. Under respektive lag hittar du information kring ledarteamet. Stockholms syn är att spelarnas utbildning sker i deras föreningsmiljöer och vi samarbetar inte med några privata aktörer på marknaden. 

Vi baserar distriktslagsverksamheten på värdegrunden

Glädje - Tävling - Respekt - Fairplay

 

Information

Att spela ishockey i något av Stockholms distriktslag betyder att man är representant för sin förening och ambassadör för Stockholms Ishockeyförbund. Attityd och förhållningsätt ska grundas på alla människors lika värde, i alla sammanhang.

Spelare som är aktuella/uttagna till spel i något av Stockholms tre TV-pucklag ska enligt beslut från Stockholms Ishockeyförbunds styrelse delta i spel den kommande säsongen i en förening tillhörande Stockholms Distrikt.

Uttagning sker delvis genom scouting i alla lag genom matchspel i aktuell ålderskull. Det bjuds även in till visa-upp sig tillfällen till alla pojkar i aktuell ålderskull samt dialog med föreningstränarna. För flickorna är numeräret lägre och visa-upp sig tillfälle är ej nödvändigt men att alla bjuds in till ett första läger. För att spela TV-pucken för Stockholm ska man ha spelplattform och tillhöra en förening i Stockholm när turneringen genomförs.  

Spelare som är med i TV-puckverksamheten ska delta till 100 % i förberedande verksamhet. Vi har nolltolerans mot all form av brukande av narkotika, alkohol, dopning,energidrycker och kosttillskott.Vi följer RF´s (Riksidrottsförbundets) kostpolicy där ungdomar under 18 år avråds bestämt från att använda dessa preparat. Lär mer om antidoping HÄR

 

Kontakt

Ansvarig för distriktslagsverksamheten på Stockholms Ishockeyförbunds kansli är Ulf Rustas, han nås på: This is a mailto link 

På Svenska Ishockeyförbundets officiella TV-pucksida hittar du alla tider, resultat och deltagande lag HÄR

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic