Hem / Serier / Matchplanering och resultatrapportering

Matchplanering och resultatrapportering

Guide till matchplanering

Serier

För serierna så gäller de planerade hemma- respektive bortamatcherna.

DM

När det gäller DM så är hemmalag spikat i första omgången. I de andra omgångarna är det först till kvarn som gäller.

Guide

Hemmalaget erbjuder i första hand en eller flera matchtider. Men om hemmalaget inte erbjuder tider så behöver bortalaget agera. Det är tillsammans som lagen ser till att matcher blir spelade. Det åligger alltså inte enbart på hemmalaget att få till matcher. Om hemmalaget saknar tider -> fråga motståndarna om de har istid att erbjuda. Vänta inte på att det kanske löser sig.

 1. För att planera matcher behövs istider. Ta reda på vilka istider ni har till förfogande.
 2. Erbjud motståndarlaget en eller flera tider.
 3. Kom överens skriftligen om matchtid.
 4. Administrera matchen själv på https://adm.swehockey.se/ (meny Förening | Matchtillsättning) och sätt in korrekt datum, tid och plats. Om behörighet saknas för dig som kontaktperson, meddela matchinformationen till This is a mailto link, matchnummer, datum, tid och plats. Se nedan hur du hittar matchnummer på i TSM.
 5. Boka domare av Bengt Johansson genom att maila matchinfo till This is a mailto link alternativt ring/SMS:a honom på 070-3425503.
 6. Spela matchen
 7. För matchprotokoll under matchen. Viktigt att ni fyller i alla uppgifter på matchprotokollet och att det signeras av båda lagen samt domare.
 8. Rapportera resultatet själv på https://adm.swehockey.se/, se Resultatrapportering nedan.

DM kommer in i TSM till nästa säsong. Under tiden rapporteras matchplanering och resultat till This is a mailto link, matchnummer, datum, tid och plats.

Resultatrapportering

Resultatrapportering sker även det på https://adm.swehockey.se/ (meny Resultat | Rapportera match). Se guide härResultatrapportering av match ska ske snarast efter spel.

Behörighet till TSM för resultatrapportering

Alla kontaktpersoner ges behörighet till TSM för att själv kunna rapportera resultat. Om du behöver behörighet till TSM, skicka ett mail till This is a mailto link tillsammans med ditt personnummer.

Hur hittar du matchnummer i TSM?

Håll muspekaren över matchens speldatum. Då kommer matchnummer upp i en "tooltip".

Matchnummer.jpg

Alternativt högerklicka på datumet och välj "Inspect"/"Inspektera" i menyn. Sedan kan du kopiera matchnummer från HTML-koden.

matchnummer2.jpg

Svensk ishockeys huvudsponsor
 • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
 • Logotyp CCM
 • Logo Scandic