Hem / Nyheter / Beslut Covid-19 14 december 2020

Beslut Covid-19 14 december 2020

I afton, den 14 december, har vi haft ett extra styrelsemöte för att komma med vår syn på den rådande situationen som råder p.g.a. Covid-19 utifrån den information som kommunicerades i fredags den 11 december.

Vi har beslutat att följa det direktiv som Svenska Ishockey Förbundet samt Stockholms Ishockey Förbund kommunicerade i 11 december, se bilaga och läs noga.

Dock så vill vi göra följande tillägg att vi rekommenderar alla Veteranlag att ta kloka beslut och vara extremt försiktiga med att ta några som helst risker. Om man som Veteranlag tar beslutet att ställa in alla sina träningar tillsvidare så ger vi er fullt stöd för detta beslut. Samtidigt som det finns det lag som vill träna och då förväntar vi oss att man följer SIF´s tolkning av FHM´s allmänna råd 201211 som redan kommunicerats ut den 11 december.

Vi vill också göra er extra uppmärksamma på att det är inte tillåtet att i någon form kring gå direktiv, hitta på egna lösningar etc, återigen se bifogad information från SIF och läs en gång till mycket noga.

Om några förutsättningar förändras eller att det tas nya beslut som påverkar vår verksamhet så kommer vi omgående informera er om detta.

Således – bara träna tillsvidare med 10 utespelare och 2 målvakter. Hitta inte på egna tolkningar och lösningar på rådande situation.

Avslutningsvis – vi håller tummarna att den rådande situationen vänder till det bättre så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning

Martin Lennbom

Ordförande, Stockholms Veteranishockeyförbund

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic