Hem / För förening / Pågående inkluderingsprojekt / New Hockey Generation / Senaste gällande New Hockey Generation

Senaste gällande New Hockey Generation

Det har hänt mycket i New Hockey Generation sedan förra säsongen, men precis som för resterande hockeystockholm har även mycket fått sättas på paus. Vi ser mycket fram emot att få starta upp verksamheten ordentligt och fortsätta expandera.

New hockey Generation har startat verksamhet på flera nya områden sedan förra säsongen. Föregående säsong hade NHG aktivitet i Haninge och Bredäng. Under kommande säsong finns det planer på att utöka och starta upp verksamhet även i Farsta, Flemingsberg, Järfälla, Sundbyberg, Spånga och Tumba. På grund av den rådande situationen med Covid-19 hann verksamheten knappt komma igång innan vi var tvungna att ta det säkra före det osäkra och sätta verksamheten på paus i de allra flesta områdena. Det som dock är positivt är att vi har många duktiga och engagerade föreningar runt om i Stockholm som är redo att starta upp så fort situationen förändras till det bättre.

New hockey Generation har många spännande saker på gång såväl inom event, kultur och marknadsförening, och så fort det är möjligt att på ett säkert sätt komma igång kommer arbetet med att skapa en mer inkluderande och välkomnade ishockey att fortsätta!

Besök gärna New Hockey Generations här för att läsa mer om projektet

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic