Hoppa till sidans innehåll

Girl Camp 2


Väkommen till Girl Camp 2 den 9 maj!


Campen riktar sig till tjejer födda 2007-2010 som tillhör en Stockholmsförening. Campen är kostnadsfri då den är en av två camptillfällen genomförs inom projektet ”Behålla Flickor”, en Idrottslyftssatsning genom vilken Svenska Ishockeyförbundet stödjer satsningar som distrikten gör för att på olika sätt stimulera och utveckla tjejhockeyspelare. Den första campen genomförs den 4/4 i samarbete med Djurgårdens IF, den andra campen sker den 9/5 tillsammans med AIK. I mån av plats får spelarna delta vid båda tillfällen men skulle det bli fulltecknat förbehåller vi oss rätten att ge så många som möjligt chansen att vara med. I så fall kan vi tvingas säga nej till de som vill gå båda.

Syftet med camperna är att erbjuda inspirerande mötesplatser med kvalitativ träning för alla hockeytjejer. Spelare och tränare från arrangerande förening och Stockholms Ishockeyförbund kommer finnas på plats för att dela med sig av inspiration och kunskap. 

Vi bjuder på lunch. Ange specialkost i det digitala anmälningsformuläret. Medtag mellis.

Vi ber er sprida till tjejlag och tjejspelare i er förening! Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag: torsdag den 30 april

Tänk på att fullfölja alla steg i anmälan och klicka på "Skicka". Ni får en bekräftelse på bokningen på skärmen.

 
 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info