Hoppa till sidans innehåll

Uppsnappat från föreningarnas hemsidor

19 SEP 2019 13:36
Säsongsupptakten är full av aktiviteter. Här listar vi några ”aktiviteter” som vi läser om på era hemsidor.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2019 13:36

Tanken är att vi återkommande under säsongen under rubriken "Uppsnappat från distriktet" förmedlar goda exempel och annat som händer ute hos våra föreningar. 

Vi inleder med hockeyskolor som öppnar upp runt om inom distriktet varvat med erbjudanden hos den lokalt anknutna sporthandlaren. Många roliga och kreativa annonser som inspirerar.

Hockeyettan-klubbarna har haft seriepremiärer.

Tumba bjuder på ett minireportage om Neta och Marie som driver cafeterian i ishuset, kul läsning om lagen kring lagen. Läs mer här:

På temat ”vid sidan om”- aktiviteter så planerar Täby en ABC-kurs för sina ledare som du kan läsa vidare om här.

Höstlovscamper anordnas på många håll. Planerar ni att vara hemma på lovet men inte har någon egen arrangerad camp inom föreningen så tipsar förbundscoachen om att kolla runt i närliggande föreningar för att stilla hockeysuget. Ett bra alternativ till de externa aktörer som är aktiva under ”viloperioderna”

Många föreningar har nya sportchefer, vi på förbundet summerar det till 19 stycken och hälsar både nya och nygamla sportchefer varmt välkomna.

Registerutdrag. När barnkonventionen blir lag vid åsrskiftet så kommer det ställas formella krav på ledare och aktiva vuxna kring barn/ungdomsverksamheter. Vi är medvetna om att detta är en administrativ utmaning. Hör av er till varandra över föreningsgränserna och dela med er av varandras erfarenheter. I flersektionsföreningar kan det te sig extra utmanande, men väl värt den extra tiden för våra utövares trygghet.

Skribent: Andreas Hawerfors
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info