Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund arrangerar fysträning för domare

06 MAJ 2020 13:26
Denna säsong blev väldigt annorlunda och då gäller det att inte ställa in utan att ställa om. Stockholms Ishockeyförbund arrangerar nu fysträningar utomhus för domare där vi vill bidra till en glad och taggad domarkår nästa säsong.
  • Skapad: 06 MAJ 2020 13:26

Domarna genomgår varje år fys- och regeltester inför kommande säsong, och så fort säsongen on ice avslutas tas arbetet utanför upp. Allt för att vara väl förbered inför höstens kurser och den kommande hockeysäsongen. Då denna säsong fick ett abrupt slut och var tvungen att avslutas tidigare än vad vi alla hade hoppats på så har många domare varit ivriga på att förbättra både styrka och kondition. För att besvara detta behov arrangerar Stockholms Ishockeyförbunds domaransvarige Alexandra Köhl fysträning för domare. Under tisdagskvällen den 5/5 genomfördes den första fysträningen på ett soligt Stora Mossens IP där domare från division 2, 3 och 4 deltog. Träningens fokus låg på styrka och kondition men självklart med inspel av övningar som ”grisen”.

Förhoppningen att genomföra två pass i veckan som självklart arrangeras utomhus och med ett säkerhetstänk gällande Coronaviruset. På torsdag är det dags igen!

Skribent: Simon Stigenberg
Epost: This is a mailto link

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info