Hem / Nyheter från Distriktet / Inställda event

Inställda event

Information till föreningar med ungdomslag i Stockholm Hockey Cup.

PZ/FZ, vecka 4 inställt.

Tävlingskommitten Stockholm har beslutat att ställa in PZ/FZ vecka 4 med bakgrund av rådande smittspridning.

Nästa PZ/FZ spel är planerat till helgen vecka 8. Vi återkommer om anmälan till detta PZ/FZ spel.

 Uppskjutna matcher.

Detta beslut ger utrymme för er att lägga uppskjutna matcher denna helg, men undvik U15 tillsvidare ifall om det finns möjlighet till ”visa upp sig ”tillfälle inför TV-pucken för denna åldersgrupp.

Har ni uppskjutna matcher i SHC meddela Magnus Ljusbol nytt datum och tid när båda är överens om den nya tiden. Arrangerande förening tar kontakten med Magnus Ljusbol.

 U9/F10 poolspel.

Vi uppmanar alla er föreningar som har tidsatt dubbla poolspel på samma tid i F-10 och U-9 att ”dra isär” så det max är 5 klubbar på plats samtidigt i hallen. Vid dubbla poolspel förlagda samtidigt kan det bli 7-9 lag på plats samtidigt vilket vi vill undvika i och med smittspridningen.

Krävs det att man byter spelhelg för att få luft i spelschemat så är det okej, och dessa ändringar mailas till This is a mailto link

Kom ihåg att informera berörda klubbar som ska delta.

 Om ett utdrag av en klubb i ett poolspel (U12-U9, F14-F10) och vill ersätta det med ett annat, meddela Magnus Ljusbol i god tid innan så han hinner lägga upp det laget som ersätter, så vi även kan registrera spelare och ledare i det berörda poolspel.

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic