Hoppa till sidans innehåll

Information gällande årsmöte samt Torsten Flygelholms minnesfond

02 APR 2020 16:18
Det börjar dra ihop sig för årsmöte och senast den 15 april måste förslag och motioner skickas in. Glöm inte heller att nominera våra duktiga ungdomsledare till Torsten Flygelholms minnesfond. Fullständig information finns i nyheten.
  • Skapad: 02 APR 2020 16:18

Kallelse och information gällande årsmöte i Stockholms Ishockeyförbund onsdag den 10 juni kl 18.00

Föreningar i Stockholms Ishockeyförbund hälsas välkomna till årsmöte onsdag den 10 juni kl 18.00. Pga rådande situation med Covid-19 kommer formerna för mötet att meddelas senare.

Förslag och motioner att behandlas vid årsmötet ska enligt stadgarna inkomma senast onsdag den 15 april till: This is a mailto link

Vi uppmanar även föreningar att uppmärksamma duktiga ledare genom att nominera era kandidater antingen till något av nedanstående stipendium alternativt genom en utmärkelse i form av förtjänstdiplom mm. Alla ansökningar skickas till This is a mailto link

 

Torsten Flygelholms minne

4000 kr ur Torsten Flygelholms minnesfond tilldelas årligen en ungdomsledare som arbetar ideellt med att ta hand om våra ungdomar, som gjort ett oegennyttigt och för ishockeysporten värdefullt arbete i en förening tillhörande Stockholms Ishockeyförbund. Ansökningar behöver vi senast den 24 april.

Ledarstipendium från Stockholms Ishockeyförbunds Flickhockeyfond
Har ni någon person som har gjort en insats utöver det vanliga för tjejhockeyn i Stockholm? Då kan du nominera personen till Stockholm Ishockeyförbunds Flickhockeyfond. Även föreningsprojekt kan få stöd via Flickhockeyfonden. Läs mer här (Länka)  https://www.stockholmhockey.se/damflick/Flickhockeyfonden/ Ansökan för Ledarstipendium behöver vi senast den 24 april. Föreningsprojekt hanteras löpande under året.

SIA:s Utbildningsfond

Under våren 2019 instiftade Stockholms Ishockeyförbund Sias utbildningsfond, en fond upprättad i Sia Segelövs namn för att främja ledarförsörjning. Sias utbildningsfond ska verka för en god utveckling av Stockholmsishockeyn genom att kontinuerligt bidra till ledarförsörjning. Fonden ska verka i Sias anda med värderingar och attityder som stimulerar laget före jaget och som agerar i enlighet med ett tydligt syfte. Läs mer här (länka) https://www.stockholmhockey.se/Sia-fonden/ För att utdelning ska kunna ske vid årsmötet behöver vi ansökan senast den 24 april men förening kan även ansöka löpande under året.

Statut för utmärkelser hittar ni här:

https://www.stockholmhockey.se/forbundet/utmarkelser/

Skribent: Simon Stigenberg
Epost: This is a mailto link

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info