Hem / Nyheter från Distriktet / Årsmöte 77, 20220615

Årsmöte 77, 20220615

Onsdag den 15 juni höll Stockholms Ishockeyförbund sitt årsmöte på Quality Hotel Globe.
I år leddes mötet av RF:s tidigare chefsjurist och nestor Christer Pallin.
Mötet inleddes med utdelning av utmärkelser och stipendium. I år delades Torsten Flygelholms stipendium mellan Tom Wesström (AIK/SDE) samt Henrik Olsson från Vallentuna Hockey. Varje år utdelas också Stockholmsplaketten till en ung kill- och tjejspelare som både är en god förebild och lagkamrat och förstås också en duktig hockeyspelare. Årets pristagare är Jessica Karlsson från Djurgårdens IF och Viggo Nordlund från Värmdö HC.
Sandra Gill från FOC Farsta tilldelades stipendium från Flickhockeyfonden. Varje säsong uppmärksammar vi också årets Huvuddomare, Linjedomare och årets DAIF (Domaransvarig i förening). Johan Mattson utsågs till årets Huvuddomare, Fred Jonsson som årets Linjedomare och Kristian Hokka är årets DAIF. Vi uppmärksammade också de föreningar från distriktet som tagit SM-medaljer där det ju blev storslam med guld, silver och brons vid årets U16-SM till Djurgården, Täby och SDE samt guld och silver vid J18- och J20-SM till Djurgården. Stort grattis till alla pristagare! Intervjuer med pristagarna kommer separat. Tyvärr fick vi inga bilder på domarpristagarna men det kommer med intervjuerna sen.
Vad gäller valen till styrelsen valdes vår ordförande Mathias Tegnér på två år vid förra årsmötet så han fortsätter att leda styrelsen och förbundets arbete. Nyvalda i styrelse blev Magnus Larsson som ledamot och Sabina Nordström och Pär Forsmark som suppleanter. Välkomna! Vi återkommer med mer information om de nya styrelsemedlemmarna. Årsmötet valde också bl.a Disciplinnämnd och representation till Regionförbundet Ishockey Öst. Mer information om ledamöter osv finns på vår hemsida. Som vanligt redogjordes för verksamhet och ekonomi det gångna året. Vidare presenterades en omfattande verksamhetsplan för det kommande året som blir en mycket spännande säsong, inte minst i och med kraftsamlingen genom införandet av Hockeykontor Stockholm-Gotland och en utökad samverkan inom regionen samt intensifierat fokus på anläggningsfrågor och sportslig utveckling. Samtidigt fortsätter vi naturligtvis arbetet med att utveckla och stärka dam- och flickishockeyn som är ett av våra strategiska områden.
Verksamhetsinriktningen för 2020-2025 i sin helhet hittar ni på vår hemsida.
Strax innan årsmötet nåddes vi av det mycket sorgliga beskedet att vår tidigare styrelseordförande och styrelseledamot Anders Holm gått bort. Vi höll en parentation för Anders och andra engagerade hockeykamrater som lämnat oss under året. Läs mer om Anders minne på vår hemsida www.stockholmhockey.se.
Till sist tackade vi av Magnus Mårtensson för hans fantastiska insatser när han nu går vidare till nya utmaningar i Svenska Ishockeyförbundet och därför inte kan kvarstå i vår styrelse och vår Tävlingskommitté. Givetvis fick Christer Pallin också blommor som tack för hans proffsiga ledning av årsmötet och vi vill också rikta ett stort tack till er föreningsföreträdare som deltog och bidrar till Stockholmshockeyn på alla de sätt. Önskar er alla en riktigt skön sommar!
Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic