Hoppa till sidans innehåll

Dispenser

11 OKT 2019 13:50
Det är högt tryck på tävlingsavdelningen just nu
  • Skapad: 11 OKT 2019 13:50

.

Vi har de senaste veckorna fått in över 100 dispensförfrågningar samtidigt som serielottningen ska bli klar. Det är under denna tid omöjligt att ha extra snabb hantering av dispenser. Då vi vet att fokus dessa veckor behöver vara färdigställandet av serierna, har vi i år särskilt uppmanat föreningarna att inkomma med dispensansökningar senast 15/9. På så sätt kan vi handlägga dispenser snabbare och dessutom få rätt ordning i verksamhetsplaneringen för både föreningar och oss vilket leder till färre ”brandkårsutryckningar” och oförutsedda händelser.

Dispenserna behandlas i den ordning de kommer in till förbundet av Tävlingskommittén som träffas 1 gång i veckan. Givetvis gör vi alltid vårt bästa för att behandla alla ärenden så snabbt som möjligt men räkna alltid med ca en veckas handläggningstid lite beroende av kommitténs mötestid. Varje ärende behöver också hanteras enskilt. Tänk på att ansökan ska innehålla samtliga fakta och uppgifter kommittén behöver för att kunna fatta beslut och att dispensavgiften ska vara inbetald innan ärendet kan behandlas.

Förtydligande: Dispenser inskickade under veckan, behandlas tidigast veckan därpå. 

 

Vi hoppas på förståelse från alla och hänvisar alla lagrepresentanter som har frågor att vända sig till sin förenings kansli.

Skribent: Andreas Hawerfors
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info