Hem / Le Zie - beställning av olivolja

Le Zie - beställning av olivolja

ATT SÄLJA OLIVOLJA FRÅN LE ZIE -SÅ FUNGERAR DET

Föreningen säljer oljan för 150 kronor. I butik ligger priset runt 225 kronor. För varje såld flaska tjänar föreningen/laget 50 kr.

Steg för steg:

1 Mejla This is a mailto link och tala om att föreningen vill börja sälja. Ni får då säljmaterial att skriva ut som spelarna kan visa i dörren.
2 Spelarna säljer oljan till grannar, släkt och vänner under en försäljningsperiod. Välj ett slutdatum, ett tips är att inte ha för lång försäljningsperiod.
3 Föreningens alla lagbeställningar samlas ihop av en person, som gör beställningen till This is a mailto link. Ange antal flaskor, kontaktperson och leveransadress. Varje låda består av 12 flaskor och beställningen görs i hela lådor.
4 Efter ca 10 dagar levereras oljan till den adress som angivits i beställningen
5 Den medföljande fakturan betalas 20 dagar efter leveranstillfället.
6 Har ni frågor, hör av er till Patric Åberg, This is a mailto link, 0707 19 59 64

TÄVLING - ÄG PAOLO ROBERTO FÖR EN DAG!

Försäljningen av olivolja kan påbörjas när som helst. Förutom att tjäna pengar till lagkassan kan alla lag vara med i en tävling. Det lag som har sålt flest flaskor per lagmedlem fram till den 30 november vinner. Vinsten är att äga Paolo för en dag. Ni väljer själva hur. Ett träningspass, en föreläsning eller att äta pizza på den nyöppnade restaurangen Pane Fresco, som är Paolo Robertos egen restaurang, i centrala Stockholm.

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic