Hem / Förening / Börja spela ishockey!

Börja spela ishockey!

Tre Kronors Hockeyskola

De olika föreningarna i Stockholm arrangerar Tre Kronors Hockeyskola. Det är en verksamhet som Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram och kvalitetssäkrat. Men själva verksamheten sköter den lokala klubben. Här får barnen en verksamhet där glädje och lek är i fokus samtidigt som man får lära sig grunderna inom ishockey. Startdatumen varierar över hela landet. Du kan hitta kontaktuppgifter till just din klubb genom att klicka på:

www.trekronorshockeyskola.se

OBS! Denna länk är till alla föreningar som deltar i rekryteringskampanjen. Hittar du inte din förening föreslår vi att du söker information på din lokala förenings hemsida. I Rekryteringskampanjen görs ca 320 000 personliga utsick till målsman för barn födda 2012-2014. 

Anmälan

För att underlätta för föreningar att hantera anmälningar och rekrytera barn till verksamheten har Svenska Ishockeyförbundet skapat en rekryteringskampanj där föräldrar kan anmäla sina barn direkt på webben. De som kan anmäla till säsongen 2019-2020 är barn födda 2012-2014. Självklart kan även barn i andra åldrar börja spela ishockey. Då anmäler man sig direkt till kontaktpersonen i föreningen eller via information på respektive förenings hemsida. Dessa kontaktuppgifter finns när man väljer förening i listan på ishockeyskolan.se.

Föräldrar

Stockholms Ishockeyförbund har också tagit fram en särskild föräldrautbildning i samverkan med Bosöns Idrottsfolkhögskola. Föreningarna kommer under hösten 2016 att utbilda särskilda "ambassadörer" som kan utbilda föräldrarna i den egna föreningen. För mer info, kontakta din förening.

Svenska Ishockeyförbundet har även tagit fram en speciell föräldrafolder som du kan hitta här:

Till föräldrafoldern

Mer information

Läs mer om verksamheten här:

Klicka här för mer information om Tre Kronors Hockeyskola

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logotyp CCM
  • Logo Scandic