Hem / Tävlingsfrågor

Tävlingsfrågor


Vi måste ställa in en match eftersom flera spelare är sjuka, men motståndarna vägrar flytta matchen. Vad gäller?

Spelordningen gäller. Det krävs 5 utespelare och 1 målvakt för att starta en match. Om ni har fler än så som inte är sjuka och som är kvalificerade att spela i matchen, så ska matchen spelas om motståndarna så önskar.

Visa svar

Var hittar jag information om dispenser etc?

I tävlings- och seriebestämmelserna. Du hittar dom under Dokument.

Visa svar

Hur gör man en matchändring?

Man fyller i blanketten som du hittar under Dokument och skickar den till This is a mailto link

Visa svar

Vad gäller vid träningsmatcher/turneringar?

Föreningar som vill anordna turnering/cup eller träningsmatch mellan 15 september och 31 mars måste söka sanktion hos Stockholms Ishockeyförbund. Arrangören av en cup eller turnering ska vara SIF, SDF eller en förening (registrerad med RF-nummer) med aktiv ishockeyverksamhet för den aktuella åldersgruppen.

Cup eller turnering kan arrangeras endast för spelare födda 2005 (U10) och äldre.
Föreningsgemensamma snedstreckslag som är godkända av Stockholms Ishockeyförbund och som deltagit i seriespel kan delta i cuper eller turneringar om arrangören så tillåter. 

Sanktionsansökningar för cuper och matcher inom landet med nationellt motstånd måste vara Stockholms Ishockeyförbund tillhanda senast 4 veckor före match. 

Sanktionsansökningar och expeditionsavgift för cuper och matcher med internationellt motstånd, inom eller utom landet, måste vara Stockholms Ishockeyförbund tillhanda senast 5 veckor före första match. 

Vid turneringsdeltagande utanför Stockholmsdistriktet skall tillstånd alltid sökas. Bindande avtal om match får inte träffas innan sanktion beviljats. 

Tillstånd för cuper och turneringar för U9 kan sökas. Dessa ska spelas i zon och får inte ha resultatrapportering eller resultatpublicering. Endast geografiskt närliggande föreningar får bjudas in och delta i spel.

Träningsmatcher och cuper på helplan för U10 kan endast beviljas efter avslutat seriespel. 

Träningsmatcher och cuper för U11 får inte spelas med tacklingar. 

Visa svar