Hem / OVR och TSM-frågor

OVR och TSM-frågor


Vad är TSM och OVR?

TSM är svensk ishockeys tävlingssystem. Här sker all serieadministration, det är också register för samtliga spelare, tränare, domare och föreningsledare. 

Du hittar inloggningssidan för TSM på adm.swehockey.se

Varje förening har en eller flera användare som har behörighet att jobba i TSM. Det är han eller hon som säsongregistrerar spelare, lagregistrerar tränare, administrerar lagen med mera. Om du har frågor ska du vända dig till din föreningsanvändare.

Du som är föreningsanvändare hittar utförliga manualer på förstasidan när du loggar in i TSM. Vi på Stockholms Ishockeyförbund kan tyvärr inte bistå med hjälp gällande varje enskild förenings administration. Vi ber om överseende med detta och hänvisar till de manualer och lathundar för TSM som finns.

OVR

OVR står för On Venue Results och är det rapporteringssystem som svensk ishockey använder. Den som har behörighet att använda OVR kallas resultatanvändare. Sådan behörighet utdelas av varje enskild förenings föreningsanvändare. Varje förening ansvarar också för att resultatanvändare utbildas och får rätt behörighet i systemet för att sköta rapporteringen vid match. Du som är resultatanvändare hittar utförliga manualer på förstasidan när du loggar in i TSM. Där kan du också ladda ner det program som behövs för att kunna rapportera online. Stockholms Ishockeyförbund tillhandahåller varje höst utbildningar i matchrapportering i OVR. 

Visa svar

Hur registrerar jag spelare och tränare?

Inför varje säsong måste alla spelare registreras. Det gör du som är föreningsanvändare i två steg:

  • Först säsongsregistrerar du alla spelare och tränare.
  • Sedan lagregistrerar du alla spelare och tränare på respektive lag.

Instruktioner för hur du gör hittar du i manualen på förstasidan när du loggar in i TSM.
(adm.swehockey.se

Du hittar också lathundar för TSM här: TSM och OVR

Visa svar

Vi får inte igång OVR?

I akuta, brådskande ärenden kan du kontakta OVR-supporten:

Senior, junior och damer samt ungdom U12-16, Flickor A.

Tommy Berglind 0722-11 20 40

Div 1, J20 Superelit Norra, J20 Elit Östra och J18 Elit Östra

Jenny Thimgren 0722-12 20 40

This is a mailto link

Visa svar