Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund söker vikarierande domarkonsulent på deltid

08 MAJ 2019 13:39
Tjänsten omfattar 50 % och innebär i huvudsak domartillsättning och service till föreningar och domarkåren i samarbete med vår domarkommitté och övriga kanslistab.
  • Skapad: 08 MAJ 2019 13:39

Björn kommer att vara föräldraledig på halvtid och vi söker därför efter en vikarierande domarkonsulent. Tjänsten omfattar 50 % och innebär i huvudsak domartillsättning och service till föreningar och domarkåren i samarbete med vår domarkommitté och övriga kanslistab. Vi söker dig som är väl insatt i ishockeyns domar- och tävlingsverksamhet och som har förståelse och insikt kring idrottens föreningsliv.

Önskvärda egenskaper, utbildning och kompetenser:
Förutom erfarenhet och intresse för domar- och tävlingsverksamheten inom ishockeyn ser vi att du är en skicklig och effektiv administratör med extremt gott ordningssinne och känsla för service och struktur. Du har lätt att formulera dig i såväl tal som skrift. Vi ser förstås att du delar förbundets värdegrund och är en sann ”team-player” som har lätt att samarbeta och är en representativ företrädare för Stockholmshockeyn i olika sammanhang. Du är van att arbeta i officepaketet och det är meriterande om du har arbetat i Idrott Online och TSM.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Tillsättning av domare till ca 6000 uppdrag samt hantering av ca 1000 återbud/säsong.
• Du är adjungerad i vår domarkommitté vilket, förutom support till kommittén, innebär att du också förbereder och medverkar vid vissa möten, domarkurser och andra aktiviteter gällande domarverksamheten.
• Vara delaktig i och driva i för förbundet och kansliet gemensamma projekt, aktiviteter och events.
• Service och kontakter till föreningar och andra intressenter.

Under tävlingssäsongen är arbetsbelastningen hård och del av arbetet sker på distans under kvällar och helger (främst återbudshantering).

Du blir en del av vår kanslistab som består av 7 personer. Tjänsten är ett vikariat och omfattar för närvarande 50 % beräknat på helårsarbetstid.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.

Din ansökan med CV och löneanspråk skickas till kanslichef Carina Oddsberg, This is a mailto link

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Tillträde den 5 augusti.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen och hoppas också på ansökningar från kvinnor som känner igen sig i beskrivningen.

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Carina Oddsberg 0722-11 63 36

Välkommen med din ansökan!

Stockholms Ishockeyförbund är landets största hockeydistrikt med ca 14000 licensierade spelare. Vi arbetar för ca 90 föreningar, verkar för ishockeyns utveckling, administrerar tävlingsverksamhet, driver utbildning, stöttar föreningarna samt företräder Stockholmsdistriktet i olika sammanhang. Förbundet sköter också administration för den övergripande regionala verksamheten i Region Öst. Ledorden är "fler - längre - bättre" i starka, välorganiserade föreningar med förutsättningar att bedriva en långsiktig, kvalitativ verksamhet på alla nivåer.

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info