Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund söker handläggare till kansliet

12 NOV 2018 14:57
Stockholms Ishockeyförbunds kansli söker en studerande med juridikintresse till tjänsten som handläggare av bestraffningsärenden.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2018 14:57

Om tjänsten:

Handläggaren ska arbeta nära våra bestraffningskommittéer och ansvarar för att bestraffningsärenden på både regional och distriktsnivå handläggs skyndsamt. Antalet ärenden är cirka 300 stycken per säsong.
Uppdraget är utmanande och varierande och innefattar följande:

• Ta emot och diarieföra inkommande bestraffningsärenden.
• Bereda och expediera dessa till ordförande i bestraffningskommittén och i nästa steg till berörd förening.
• Inkommande yttranden ska sedan diarieföras och administreras.
• Beslut om avstängning ska sedan skickas till förening, kommitté och anmälare.
• Service och information till föreningar kopplat till bestraffningsärenden.

Merparten av arbetet behöver ske på vardagar, men en stor del av planeringen och upplägget för arbetet påverkar den anställde själv i samverkan med kansliets ansvarige för disciplinärenden. Handläggaren blir en del av vår kanslistab som består av 7 personer, men arbetet kommer främst att ske på distans. Handläggaren kommer få låna en dator av förbundet och kommer att kunna arbeta var som helst så länge det finns en internetuppkoppling. Ibland kan det dock vara nödvändigt att var på plats på kansliet för möten med kansliets disciplinansvarige. Vårat kansli finns i Johanneshov.
Vi behöver dina tjänster under hockeysäsongen dvs. från september fram till april och arbetstiden kommer variera lite beroende på hur många ärenden som kommer in. Det rör sig om ca 10-20 timmar i veckan. Lön: 140 kr/tim.

Önskvärda egenskaper, utbildning och kompetenser:

- Vi söker dig som är en skicklig och effektiv administratör med mycket gott ordningssinne och känsla för service och struktur.
- Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift är viktigt med särskild erfarenhet av att tolka och förklara regelverk och beslut.
- Du hanterar Officepaketet och har stor vana av att arbeta i Word och Excel.
- Erfarenhet och inblick i ishockeyns eller annan idrotts strukturer är en fördel, men inget krav.
- Det ses som en självklarhet att man delar förbundets värdegrund och är en sann ”team-player” som har lätt att samarbeta och kan se förbundets verksamhet ur ett helhetsperspektiv.

Din ansökan med CV skickas till Ekonomiansvarige:
This is a mailto link

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast, dock senast den 10 december. Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen.
Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Marcus Dahlman 076-250 35 21

Välkommen med din ansökan!

Stockholms Ishockeyförbund är landets största hockeydistrikt med ca 12 500 licensierade spelare. Vi arbetar för ca 90 föreningar, verkar för ishockeyns utveckling, administrerar tävlingsverksamhet, driver utbildning, stöttar föreningarna samt företräder Stockholmsdistriktet i olika sammanhang. Förbundet sköter också administration för den övergripande regionala verksamheten i Region Öst. Ledorden är "fler - längre - bättre" i starka, välorganiserade föreningar med förutsättningar att bedriva en långsiktig, kvalitativ verksamhet på alla nivåer.

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info