Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund söker en projektledare

27 JUN 2019 16:52
Stockholms Ishockeyförbund söker projektledare under hösten 2019 Stockholms ishockeyförbund kommer under hösten driva ett projekt för att stärka ishockeyn och idrottandet i idrottssvaga områden.
  • Skapad: 27 JUN 2019 16:52

Stockholms Ishockeyförbund söker projektledare under hösten 2019

Stockholms ishockeyförbund kommer under hösten driva ett projekt för att stärka ishockeyn och idrottandet i idrottssvaga områden. Därför söker vi dig som har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och tycker om att vara ”spindeln i nätet”.  Du är handlingskraftig, strukturerad och initiativrik.

Anställningen som projektledare är en visstidsanställning med önskad start i september och 6 månader framåt. Detta kan dock komma att förlängas, givet att vi hittar fortsatt finansiering till projektet. Detta kommer också vara en av dina arbetsuppgifter. Erfarenhet och inblick i idrottens verksamhet och organisation är viktigt.  Vi ser också att du delar förbundets värdegrund.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Fungera som projektledare för projektet och därmed leda den operativa styrgruppen och rapportera till projektets strategiska styrgrupp.
  • Samverka med utvalda föreningar för att stärka det lokala föreningslivet och utbilda fler idrottsledare till ishockeyn.
  • Fortsätta förbundets satsning på normmedvetenhet hos pojklagen för att skapa en bredare norm av vem eller vilka som kan bli ishockeyspelare.
  • Starta upp ishockey dagtid i idrottssvaga områden, inom ramen för en skolsamverkanssatsning.
  • Ha kontakt med relevanta aktörer inom relevanta kommuner och finna extern finansiering för projektets fortlevnad.

Du kommer utgå från vårt kansli i Johanneshov och därmed vara en del av vår kanslistab som består av 7 personer. 

Din ansökan med CV och löneanspråk skickas till Kanslichef:

This is a mailto link

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti. Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen och hoppas också på ansökningar från kvinnor som känner igen sig i beskrivningen.

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Mathias Tegnér 0725-41 53 42 

Välkommen med din ansökan!

Stockholms Ishockeyförbund är landets största hockeydistrikt med ca 14 200 licensierade spelare. Vi arbetar för ca 80 föreningar, verkar för ishockeyns utveckling, administrerar tävlingsverksamhet, driver utbildning, stöttar föreningarna samt företräder Stockholmsdistriktet i olika sammanhang. Förbundet sköter också administration för den övergripande regionala verksamheten i Region Öst. Ledorden är "fler - längre - bättre" i starka, välorganiserade föreningar med förutsättningar att bedriva en långsiktig, kvalitativ verksamhet på alla nivåer.

Skribent: Andreas Hawerfors
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info