Stockholms Ishockeyförbund i partnerskap med NHL - Stockholms Ishockeyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund i partnerskap med NHL

2017-10-09 14:14
När 2017 SAP NHL Global Series, matcherna mellan Colorado Avalanche och Ottawa Senators i Stockholm, nu närmar sig går NHL och Stockholms Ishockeyförbund ihop för att slå vakt om hockeyns värdegrund, principer att följa på och utanför isen.
  • Uppdaterad: 2017-10-11 14:14

40 klubbar inom Stockholmsförbundet kan nominera en spelare och ytterligare en person - en förälder, en ledare, tränare eller andra kring hockeyn - som skapar och bygger en positiv miljö kring sitt lag, till ett exklusivt NHL-evenemang den 9 november.

- När vi spelar i Sverige i november, så handlar det inte enbart om hockeyn, säger David Proper, mediachef i NHL. Vi vill bidra med mer i de länder där vi är aktiva och försöka förmedla de principer och den värdegrund som definierar själva hockeysporten. Sådant som fair play och att alla är välkomna i vår sport. Därför är vi glada åt det här samarbetet med Stockholms Ishockeyförbund.

Som ett erkännande kommer de som nominerats att bjudas in till ett evenemang i Globen. De kommer att få ta emot ett signerat intyg och blir också uppmärksammade på NHL.com/sv.

- Det här är en utveckling av vår strävan att verka för fair play och visa att alla är välkomna till våra klubbar över hela Stockholm, säger Carina Oddsberg, kanslichef på Stockholmsförbundet.

- Det känns fint att vi kan göra något bra för alla dem som arbetar så hårt bakom kulisserna för att göra hockeyn möjlig att utöva.

Uppmaningen att nominera spelare, ledare och andra som bör uppmärksammas, skickades ut till föreningarna den 5 oktober. Nomineringarna ska vara inne senast fredagen den 13 oktober. 

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

svs_logo_right_250px

Partners

ccm_250px 

             lezie

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 08-556 716 60
Fax: 08-722 01 41
E-post: This is a mailto link

Se all info