Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund fortsätter att satsa på föräldrarna.

15 MAR 2019 09:00
Inom ramen för att skapa trygga idrottsmiljöer fortsätter Stockholms Ishockeyförbund att satsa på inspirerande och givande utbildningar för föräldrar.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2019 14:53

Vi har genom ett samarbete med Stockholms Fotbollförbund fått en fantastisk möjlighet att bjuda in ishockeyföräldrar till utbildningen ”Coachande föräldraskap”.

Denna utbildning genomförs vid 17 tillfällen under våren och hösten 2019. Vi hänger helt enkelt på den utbildning som genomförs i olika ”zoner” i Stockholm.

Som ishockeyförälder har man ett smörgåsbord av möjliga platser att gå utbildningen.

Redan stort intresse

Vid ett första utskick via föreningarna med anmodan att sprida till lagledarna har redan 65 personer anmält sig till olika tillfällen.

Nu sprider vi möjligheten och inbjudan på flera sätt och hoppas att väldigt många fler föräldrar tar chansen.

Om utbildningen

”Coachande föräldraskap” leds av Kim Renfeldt som har en mycket lång erfarenhet av en mängd områden inom ungdomsidrotten såväl som förtoendevald och som ledare. Han brinner för trygga miljöer och inte minst hur föräldrar kan vara för att bidra till den miljön. Den ispirerande utbildningen är ca 2 timmar lång och det är oerhört väl investerad tid. Du kan läsa mer om utbildningen i inbjudan som du hittar här under.

Anmälan

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig som förälder att anmäla dig. Anmälan görs via länk som finns i dokumentet "Tillfällen och anmälningslänkar" här under, som anger när och vart utbildningen sker. Alla platser är ej klara ännu, men anmäler man sig till ett tillfälle utan färdig plats får man meddelande om det när den är klar. I anmälningslänken anger man de uppgifter som efterfrågas. Man anger även idrott och där skriver man in Ishockey så att vi kan se hur många hockeyföräldrar som genomför utbildningen

Utbildningen är kostnadsfri.

Inbjudan "Coachande föräldraskap"

Tillfällen och anmälningslänkar 2019

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info