Hoppa till sidans innehåll

”Rätt från start” - tryggt ledarskap för U9 och U10

29 NOV 2017 11:56
Vårt härliga gäng utbildare med ”L-G” i täten kommer att träffa samtliga våra föreningar under november och december och målgruppen är ledare för våra U9 och U10 lag.
  • Skapad: 29 NOV 2017 11:56

Utbildningskvällarna genomförs i samverkan med fyra föreningarna som agerar värdskap och till varje plats är ca 10 föreningar inbjudna. Varje förening har möjlighet att anmäla 4 ledare (2 st. U9 och 2 st. U10). Dessa ledare kan vara tränare, lagledare, materialare.

Nu har det genomförts två utbildningskvällar med Vallentuna Rangers och Sollentuna HC som värdar. Ca 40 ledare har varit på plats och kvällarna har varit mycket lyckade. Man har får följa Roger och Kristofers resor som ledare och spelare. Tonvikten för kvällen ligger på hur viktigt det är att man gör rätt från start i sitt ledarskap. Man belyser vikten av att och hur man skapar trygga miljöer som man trivs i och längtar till. Att det är viktigt att ha ett stort tålamod och att träna på rätt saker i rätt tid på rätt sätt. Men kanske viktigast av allt är att man spelar i deltagarna i diskussioner som är intressanta för dom. Förhoppningen är att man som deltagare går hem inspirerad och stärkt i sitt fortsatta ledarskap i sina lag.

”L-G har upplevt dom två genomförda tillfällen som oerhört kul och intressanta. Härlig entusiasm och positivt mottagande. Kul också att det är ett antal kvinnor som har varit med, det vill vi se mer av i dessa sammanhang”

Andra chansen

Nu återstår två tillfällen, ett i Älta och ett i Segeltorp.
Vi vill nu ge de som har missat sin möjlighet i dom två tidigare kvällarna en ny chans och det går bra att anmäla sig till Älta 4/12 eller Segeltorp 11/12 via länkarna här under:

Älta 4 december
http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1018588

Segeltorp 11 december
http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1018593

Utbildarna är:

L-G Jansson, sportansvarig i Nacka hockey, expertkommentarer på Radiosporten och lång erfarenhet som ledare inom ishockeyn på alla nivåer
Roger Dahlström, sportchef i Trångsund, lång erfarenhet av ungdomsishockeyn i Stockholm ibland annat i Flemingsberg och AIK
Kristofer Ottosson, sportchef ungdom i Haninge Anchors, expertkommentator på radiosporten och en karriär i ishockey i bland annat i DIF och Tre kronor

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 08-556 716 60
Fax: 08-722 01 41
E-post: This is a mailto link

Se all info