Hoppa till sidans innehåll

Inför Stålbucklan: Tränare Camilla Sjöholm

14 MAR 2018 14:55
Stålbucklan spelas i Medelpads distrikt under påskhelgen 29 mars till 2 april. Inför turneringen kommer vi lyssna med ledarna hur uppladdningen går.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2018 11:07

Först ut i vår artikelserie är Camilla Sjöholm som är assisterande tränare. Hon gör sitt andra år som ledare i Stålbucklan och till vardags är hon aktiv i SDE.

Vad är ditt roligaste Stålbucklanminne?

-Mitt roligaste minne från Stålbucklan är nog när tjejerna i bussen. På väg till turneringen gissa vilken ledare som hade gjort vilken tokighet. Det gav ett riktgt gott skratt. Skön känsla!

Kan du beskriva hur du jobbar fram till själva turneringen?

-Jag är assisterande tränare och mitt jobb skulle jag säga är att bidra med det jag kan från erfarenhet framförallt om flick- och damhockey. Jag växer i min roll som ledare i Stålbucklan och Lasse Billing bidrar väldigt mycket och är noggrann med att ge mig feedback. Jag tror det är viktigt att bidra med positiv energi och mycket skratt.

Hur ser förberedelserna ut för dig nu när årets Stålbucklanturnering närmar sig?

-Jag är extremt taggad och jag förbereder mig genom att lära mig så mycket om tjejerna och oss som team under dessa samlingar som möjligt. Jag tror det är viktigt att känna varandra för att få ihop ett riktigt bra lag.

Camillas förväntningar på årets turnering är att laget kommer ge allt vid varje tillfälle. Hon tror också att årets turnering blir extremt rolig och lärorik.

Vi tackar Camilla för pratstunden och önskar henne och hela laget stort lycka till!

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info