Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning om NPF 17 september

11 SEP 2018 10:49
Välkommen till föreläsning om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar(NPF)! Kvällen kommer att ge en introduktion om hur du som ledare kan förhålla dig till NPF i ditt ledarskap. Du kommer också att få praktiska tips under kvällen.
  • Skapad: 11 SEP 2018 10:49

Stockholms Ishockeyförbund i samarbete med Stockholmsidrotten och SISU Stockholm bjuder nu in till en föreläsning om NPF inom idrotten.

Inom ishockeyn i Stockholm finns utövare som kan ha någon form av NPF och ämnet är ständigt aktuellt. Vi sätter därför fokus på en i idrottssammanhang ofta ouppmärksammad grupp, barn och ungdomar med NPF. Därför genomför Stockholms Ishockeyförbund numera en årlig utbildning inom ämnet.

Kvällen kommer att ge en introduktion om hur du som ledare kan förhålla dig till NPF i ditt ledarskap. Du kommer att få praktiska tips i olika miljöer och situationer i idrottsmiljön. Du kommer att få verktyg för hur du som ledare kan utveckla ditt ledarskap i miljöer där barn och ungdomar med NPF deltar. 

Föreläsare är Lotta Wanning som kommer ursprungligen från idrottens värld, men har också jobbat flera år dagis, fritids och behandlingshem för barn och ungdomar. Hon har också varit anställd under flera på på SISU Idrottsutbildarna och arbetat med utveckling av idrottsledare. 

Föreläsningen har varit mycket populär vid de tidigare tillfällena så passa på att säkra din plats redan nu. 

Läs mer om föreläsningen och anmäl dig här:

Introduktion till NPF 17 september

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info