Hoppa till sidans innehåll

Domaransvarig rekryteras till Stockholms Ishockeyförbund

10 JUN 2019 11:31
Är du idrottsintresserad och trivs du i en omväxlande och händelserik miljö? Söker du utmaningen i att hitta lösningar? Är du en lagspelare som brinner för att ge service? Då kan det vara dig vi söker!
  • Uppdaterad: 10 JUN 2019 11:31

Nu söker vi en Domaransvarig till vårt kansli i Stockholm för att stärka vår funktion för domarverksamheten. Hos oss har du en viktig roll då du ansvarar för domartillsättning, återbud och service till föreningar i hela Stockholmsområdet.

Du är ansiktet utåt och har ett funktionsansvar för domarkåren i samarbete med vår domarkommitté och övriga kanslistab. Vi söker dig som är väl insatt i ishockeyns domar- och tävlingsverksamhet och som har förståelse och insikt kring idrottens föreningsliv.

Du ingår i domarkommittén och rapporterar till Kanslichefen.

Omfattning: Heltid

Ort: Johanneshov,Stockholm

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Tillsättning av domare till ca 6000 uppdrag samt hantering av ca 1000 återbud/säsong
  • Du är adjungerad i vår domarkommitté vilket, förutom support till kommittén, innebär att du också förbereder och medverkar vid möten
  • Vara delaktig i och driva i för förbundet och kansliet gemensamma projekt, aktiviteter och events
  • Ansvar för förberedelser för domarkurser och aktiviteter gällande domarverksamheten
  • Service och kontakter till föreningar och andra intressenter
  • Agera koordinator i samtliga frågor som rör domarskapet

 Din arbetstid är flexibel och arbetet innebär en varierade arbetsbelastning under året vilket innebär att under tävlingssäsong är arbetsbelastningen högre och del av arbetet sker på distans under kvällar och helger, detta gäller främst återbudshanteringen.  

Vem söker vi?

Vi tror att du har någon form av idrottsbakgrund och är en van spelare inom föreningslivet, vi ser att du har erfarenhet av att vara domare i någon form. Förutom erfarenhet och intresse för domar- och tävlingsverksamheten inom ishockeyn ser vi att du är en skicklig och effektiv administratör med extremt gott ordningssinne och känsla för service och struktur. Du har lätt att formulera dig i såväl tal som skrift. Vi ser förstås att du delar förbundets värdegrund och är en sann ”team-player” som har lätt att samarbeta och är en representativ företrädare för Stockholmshockeyn i olika sammanhang. Du är van att arbeta i officepaketet och det är meriterande om du har arbetat i Idrott Online och TSM.

Du bör som person vara driven, kommunikativ och se kontakt med människor som något naturligt och positivt. Nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll är lösningsorienterad, att ha förmågan att arbeta strukturerat och processorienterat både självständigt och i grupp samt vara flexibel och kunna ändra prioriteringar när det behövs. Rollen kräver hög integritet och lojalitet och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka och att sätta din egen struktur på ditt dagliga arbete. Vi strävar alltid efter att bli bättre. Har du drivkraften och viljan finns goda möjligheter att lyckas hos oss.


Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Om du har frågor kring rollen kontakta gärna vår kanslichef Carina Oddsberg som är ansvarig för rekryteringsprocessen på 0722-11 63 36 alternativt This is a mailto link. Varmt välkommen med din ansökan via mail till Carina. Vi strävar efter en jämn könsfördelning inom organisationen och hoppas också på ansökningar från kvinnor som känner igen sig i beskrivningen.

 Om Stockholms Ishockeyförbund

Stockholms Ishockeyförbund är landets största hockeydistrikt med ca 14 000 licensierade spelare. Vi arbetar för ca 80 föreningar, verkar för ishockeyns utveckling, administrerar tävlingsverksamhet, driver utbildning, stöttar föreningarna samt företräder Stockholmsdistriktet i olika sammanhang. Förbundet sköter också administration för den övergripande regionala verksamheten i Region Öst. Ledorden är "fler - längre - bättre" i starka, välorganiserade föreningar med förutsättningar att bedriva en långsiktig, kvalitativ verksamhet på alla nivåer.

Skribent: Andreas Hawerfors
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info