Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er till Locker Room Talk

01 JUN 2018 11:33
Nu ges våra föreningar möjlighet att anmäla intresse för att vara en del av samarbetet mellan Stockholmsidrotten och Locker Room Talk.
  • Skapad: 01 JUN 2018 11:33

Anmäl er förenings intresse för Locker Room Talk

Stockholmsidrotten samarbetar med Locker Room Talk för att ge ytterligare stöd till föreningar i arbetet med jämställd, trygg och inkluderande idrott. De lag som får möjlighet att delta kommer att få besök av en utbildare som kommer till föreningen under en serie samtal under cirka 20 minuter åt gången för att diskutera jämställdhet, jargonger och machokultur.

– Locker Room Talk-metoden är en fantastisk idé och spännande i och med att målgruppen är unga killar och att arbetet är förebyggande, säger Henric Hedberg, verksamhetsledare och jämställdhetsansvarig på Stockholmsidrotten.

Inom samarbetet kommer Stockholmsidrotten att kunna möta cirka tio lag under 2018. För att vara aktuell ska det vara ett lag inom lagidrott för killar tio till 14 år. Vid stort intresse kommer en selektering av lag att behöva göras.

Anmäl er förening här

Samtidigt behövs också fler utbildare inom Locker Room Talk

Tycker du att jämställdhet är viktigt och brinner för att killar kan få vara på olika sätt? Då bör du söka och bli en av Stockholmsidrottens Locker Room Talk-utbildare. Du ska vara mellan 16 till 25 år, vara en god förebild och identifiera dig med målgruppen killar 10 till 14 år. Sök redan idag, utbildning av de utvalda sker på Bosön på Lidingö 13-14:e juni.

Ansök om att bli utbildare inom Locker Room Talk här

Frågor besvaras av Henric Hedberg, samordnare jämställdhet på Stockholmsidrotten, This is a mailto link

Skribent: Marcus Bojling
Epost: Adressen Gömd

 

Partners

ccm_250px 

             

 

 

Postadress:
Stockholms Ishockeyförbund
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 0855671660
Fax: 087220141
E-post: This is a mailto link

Se all info